Financial Secretary | The Government of the Hong Kong Special Administrative Region Brand Hong Kong - Asia's world city
GovHK 繁體版 簡体版
Search Search Site Map Contact UsDefault Font SizeLarger Font SizeLargest Font Size
圖片 圖片
Home
Role
Biography
Press Releases
Major Speeches
Contact Us
Useful Links
My Blog
Photo Gallery
Videos
 

積極準備 迎接挑戰 (Chinese Only)

香港一直奉行自由貿易,為什麼仍要與不同地區簽訂貿易協定?這與提升香港競爭力又有什麼關係?

...全文

Photo

美酒盛會 (Chinese Only)

我想最近有不少朋友和我一樣,都參與了本港兩場大型的美酒盛會,就是上月底旅發局的年度重點項目「香港美酒佳餚巡禮2017」,以及剛於昨天圓滿完成、由貿發局一連三日舉辦的「香港國際美酒展2017」。

...全文

Photo

動漫玩創之都 (Chinese Only)

上星期五,我應邀參加「動漫玩創之都計劃」的頒獎禮,高興看到香港年青一代的澎湃創意和創業潛力,更加欣見許多有心人致力攜手推動香港創意產業的發展,很值得和大家分享。

...全文

Photo
Subscribe RSS  |  Archives
 
 
 
*